Happy Delhiwali!!

Happy Diwali!

Idag har vi bara åkt runt till olika monument och kollat på dem. Vi började med India Gate. Det är ett minnesmonument för de som dött i en massa olika krig bl. a. Första världskriget. Det finns en eld under India Gate som konstant brinner.

Sedan åkte vi vidare till Qutb Minar som säga vara en länk mellan himlen och jorden. Jag fick gåshud. Tornet konstruerades på 1200-talet och är ca 73 meter.

Efter att ha ställt upp på flera bilder med indiska familjer var det dags för lunch och det åt vi på ett nybyggt ställe som hette RXB. Där kom det in en vis man och välsignade stället inför Diwali.

Efter det hämtade vi ut våra skräddarsydda sarees och småshoppade lite. En kort fika på det och sen åkte vi hem i en tuk-tuk, med samma förare som vi hade förra gången (åter igen, Delhi är oerhört litet…).

Nu på eftermiddagen har jag och Sofia provat våra sarees. Mannen i receptionen ringde oss tre gånger på 15 minuter, han är total förälskad i Sofia, eller mig, vi vet inte så noga^^ Han undrade i alla fall om Sofia ville fancy med honom. Hon tackade glatt nej och önskade honom Happy Diwali. Sen gick vi ner till Jessica och utbytte Diwali-gifts och så ville hon fota oss ute i trädgården. Då sprang receptionisten ut och var med. Han sa att vi såg ut som Indian Angels. Tack.

Framför India Gate.

Framför India Gate med indisk familj (konsten att ta fokus från monumenten^^)

Qutb Minar:)

Jag och en indisk familj:)

Den lyckliga receptionisten.

/Suzanna & Sofia


Kommentarer
Postat av: Marika

Gud så snygga ni är i era sarees! Indian angels! Passa på och njut av dagarna som är kvar. Kram

2010-11-05 @ 15:01:54
Postat av: Cissi och Juni

Å va fina ni är!!!!

2010-11-07 @ 12:12:11
Postat av: L

snygga tjejer!!, kom hem saknar er!

2010-11-07 @ 15:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0